top of page

Ervaringen EMB TestDe meeste aanvragen die ik krijg zijn voor de EMB test. In deze blog deel ik ervaringen van cliënten zodat ook jij een beeld krijgt van de EMB test.


Wat de EMB test inhoudt kun je hier lezen.


  1. Ervaring van mevrouw van 46 jaar.


'Ik ben bij Nina gekomen na een lange zoektocht van waar mijn moeheid nou vandaan kwam. Hier had ik al vanaf heel jong al last van en inmiddels ook een burnout/depressie achter de rug. Dus ik kende bijna geen leven zonder extreme moeheid en daardoor het gevoel er niet helemaal bij te zijn in je hoofd.

Na een bloedtest gedaan te hebben kreeg ik al heel veel inzicht van wat er niet helemaal in balans was in mijn lichaam. Na een analyse hiervan gaf Nina mij tips qua voeding en leefomgeving aan te passen. Ik moet zeggen dat ik wat sceptisch was over een geheel goed resultaat. Ik had wel het idee dat er iets zou veranderen, maar dat het zo positief zou veranderen had ik niet verwacht. 

Ik heb inmiddels periodes gehad waarin ik totaal geen last had van moeheid! Gewoon weer lekker energie te hebben en helder te zijn. Wat een verandering! Ik ben er nog niet helemaal, krijg soms terugval, maar dat wijt ik aan toch weer voeding te eten wat ik gewoon niet moet eten. Het is voor mij hierin nog zoeken naar een juiste balans. En meer uit te zoeken hoe ik het juiste kan eten.

Nog een mooie bijkomstigheid is dat ik eindelijk, na jaren gebruik, aardig van de maagzuurremmer af kom. Hoef dit niet meer dagelijks in te nemen en kan nu door met 1x per week te nemen. Nu mijn voeding nog zo bekijken waardoor ik helemaal kan stoppen hiermee!

Maar Nina staat voor je klaar om dat evt. weer door te nemen en te bekijken met je.

Heel blij hiermee, want regulier kwam ik niet verder.....'.


2. Ervaring van een mevrouw van 43 jaar.


'Nu al weer zo'n 5 weken geleden ben ik met je dieet begonnen aan de hand van het bloed onderzoek. 

In het begin voelde ik me heel beroerd, misselijk en moe....

Dat duurde ongeveer 3 dagen, daarna knapte ik heel erg op, beter dan ik ooit ben geweest. Ik kan nu ineens als ik iets actiefs doe door mijn neus adem halen....voor zover ik me herinner ademde ik vroeger al door mijn mond met inspanning....

Ik heb veel minder buikpijn en voel me stukken beter. Ik ben je ontzettend dankbaar, want als ik nu toch het Corona virus krijg is mijn lichaam zo vele malen sterker om mij te genezen....ik ben blij....gek hè

Ik loop inmiddels ook hard buiten met mijn oudste dochter.....iets wat ik ook niet kon....wel s morgens vroeg als er niemand is, zo rond 7 uur..  iedere dag een half uur....zo kom ik gelijk aan beweging toe nu we niet naar de sportschool kunnen..   

Ik zeg: Super bedankt🥰🥰

Ik wens je vanaf hier veel succes met je bedrijfje in deze moeilijke tijd en hoop dat het snel voorbij is allemaal hè'.


3. Ervaring van een mevrouw van 63 jaar.


'Op de sportschool maakte ik voor het eerst kennis met Nina als orthomoleculair therapeut/dietist. Ik kende Nina alleen als fijne sportinstructrice.

De afgelopen paar jaar zijn voor mij vrij heftig geweest en ik was wel benieuwd naar de EMB- bloedtest die werd aangeboden, en wat stress nu echt met je lijf doet. (Is nog slechter dan ik eigenlijk al wist). Ook wilde ik van het emotie-eten af en weer regelmaat en balans in mijn leven.

Nu ben ik een paar maanden verder en ik voel me super. Uit de test was o.a. een gluten-en lactose intolerantie gekomen, met nog wat andere lage waarden.

Ik heb een andere, zuivere manier van eten geleerd die nu een levensstijl is geworden omdat ik me daarbij heel fijn voel. Nina heeft me ook begeleid in het emo-eten en ik kan nu goed emoties en eten van elkaar loskoppelen. Af en toe een stuk chocola of taartje als huiswerk is zelfs lastig en niet lekker omdat suiker niet meer in mijn systeem zit.

Ik ben nu 11 kilo lichter, heb meer energie, voel me lekker in mijn vel zitten met fijne balans, en ben niet zo bang dat ik weer terugval in mijn oude eetpatroon. Nina is als steun op de achtergrond en staat altijd open voor vragen of motiverende woorden en fijne uitleg zonder belerend te zijn.

Een absolute aanrader voor iedereen die een gezonde levensstijl wil, onder begeleiding van een heel fijn iemand'.Wil jij ook een echte stap zetten voor je gezondheid? Maak dan vandaag nog een afspraak.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page