Nina Basoski

Specialiteiten

 

Natuurvoeding

EMB Test

Voedsel allergieën & Intoleranties

Diabetes Type 2 en insulineresistentie

Hormonale klachten zoals PMS

Persoonlijke voedingsplannen

Mijn naam is Nina Basoski. Naast mijn werk als orthomoleculair diëtist geef ik groepslessen op een sportschool. 

In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool. Gelijk na mijn studie ben ik gaan werken als commercieel diëtist. Het werd als snel duidelijk dat dit niet was wat ik echt wilde doen: mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden. En dat kan alleen met het aanpassen van de voeding en de leefstijl. 

Na mijn opleiding tot diëtist had ik het idee dat ik nog steeds niet precies wist hoe ik nu echt iemand kan helpen. Als orthomoleculair diëtist kijk je naast het voedingspatroon naar zoveel meer factoren die net zo belangrijk zijn. Hoe is bijvoorbeeld het leefpatroon? Hoe goed slaap je? Dit en nog veel meer vind ik heel belangrijk na te vragen.

Je kunt dus je voeding wel aanpassen maar als je verder geen rekening houdt met ontstekingen, tekorten of hormonale disbalans zal je alsnog niet het gewenste resultaat bereiken. Als orthomoleculair diëtist kijk ik dus naar jou als individu. Naast een volwaardig voedingsadvies krijg je dus ook altijd een suppletieadvies om zo echt de beste versie van jezelf te worden.

Benthemplein 10

3032 CC Rotterdam

nina.basoski@gmail.com

© 2020 Diëtistenpraktijk Nina Basoski