top of page

FAQ

 • Kan ik een hertest doen?
  Ja, dat kan zeker. Ik raad aan dit minstens een half jaar na de vorige test te doen. Een hertest is een uitstekende manier om je vooruitgang te zien en verder de puntjes op de i te zetten.
 • Kan ik ook online een bloedtest/consult doen?
  Ja, dat kan. In het geval van een bloedtest krijg je enkele dagen voor onze online afspraak het pakketje en instructies toegestuurd zodat je zelf kunt prikken. Tijdens het consult prikken we "samen" en volgt daarna de intake. ​ Let wel op dat zelf prikken niet altijd meevalt!
 • Kan ik ook alleen een bloedtest doen zonder vervolg?
  Nee, helaas kan dat niet. In het verleden heb ik dit wel gedaan maar heb ik gemerkt dat het "lezen" en toepassen van de bloedtest te complex is. Daarnaast is het belangrijk om bij het starten met suppletie de juiste begeleiding te krijgen.
 • Wat moet ik doen als ik niet op een afspraak kan komen?
  Zeg de afspraak minimaal 24 uur van tevoren af via de mail, telefoon of sms. Doe je dit niet dan wordt de helft van het bedrag van het consult in rekening gebracht.
 • Wat moet ik doen als ik vragen heb n.a.v. het advies of een consult?
  Heb je een korte vraag? Stel deze dan gerust via de mail. Heb je 3 of meer lange vragen? Dan plannen we hiervoor een kort consult in zodat we rustig de tijd kunnen nemen voor jouw vragen.
bottom of page